Retouren

Indien de bestelde artikelen niet zijn wat je had verwacht mag je deze natuurlijk naar ons terugsturen. Binnen 14 dagen dien je dan een e-mail te sturen naar info@kleine-monsters.nl waarin je aangeeft wat je retourneert. Je ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging hiervan en zodra wij de retourzending hebben verwerkt zullen wij binnen 5 werkdagen het betaalde bedrag op je rekening terugstorten.

De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden indien ze niet gebruikt zijn en ze moeten in de originele verpakking verzonden worden. Ook dien je de produkten in een doos te verzenden en niet ons adres op de verpakking te schrijven. Indien het geretourneerde artikel niet meer door ons verkocht kan worden als zijnde 'nieuw' dan zijn wij helaas genoodzaakt de waardevermindering in mindering te brengen op het terug te storten bedrag. 

De verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Wanneer u na het retourneren in een andere verzendkosten staffel uitkomt, verrekenen wij de gemaakte verzendkosten met het te ontvangen bedrag.

Ons retour adres:

Kleine Monsters

Afdeling Retouren

Kabelbaan 5

2352BL Leiderdorp

Retouren die niet vooraf zijn aangemeld nemen wij niet in behandeling.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Geef daarom altijd een afzender op bij uw vervoerder. Ook ontvangen wij graag een track & trace code van de zending zodat het pakket te traceren / volgen is.

Retouren die verzonden zijn zonder door gegeven track & trace code zijn geheel voor risico van de klant.