PostNL

Wanneer je een bestelling bij Kleine Monsters plaatst versturen wij deze met PostNL. 

Bestellingen die zijn geplaatst worden binnen 1-2 werkdagen door ons verzonden. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat het pakket ook de volgende dag wordt afgeleverd omdat de daadwerkelijke levering in handen is van PostNL. Maar in 99,9% van al onze verzendingen komt het de volgende (werk)dag bij jou aan.

Verzendkosten

Bij Kleine Monsters hebben wij gekozen om de verzendkosten niet door te berekenen in de verkoopprijzen per artikel zoals andere webwinkels doen wanneer zij gratis verzenden. Omdat er wel kosten gemaakt worden om het pakket bij je te bezorgen vinden wij het eerlijker om de verzendkosten apart te berekenen. Hieronder zie je de verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland.

Nederland:

Bestellingen tot € 30,00: verzendkosten € 6,95

Tussen € 30,00 tot € 75,00: € 4,95

Vanaf € 75,00 verzenden wij gratis.

België en Duitsland: 

Bestellingen tot € 30,00: verzendkosten € 7,95

Tussen € 30,00 en € 50,00: € 6,95 

Tussen € 50,00 tot € 100,00: € 4,95

Vanaf € 100,00 verzenden wij gratis.

Levering op een ander adres of andere dag?

Wil je liever het pakketje op een ander adres of op een andere dag laten afleveren? Natuurlijk is dit mogelijk bij Kleine Monsters. Kies hiervoor de juiste opties in het afrekenscherm.

Levering alleen op huisadres of liever 's-avonds?

PostNL probeert natuurlijk als eerste het pakket bij jou thuis af te leveren, maar wanneer dit niet lukt wordt het vaak afgegeven bij de buren. Wil je liever dat het niet bij de buren wordt afgegeven of wil je het pakket graag in de avond bij je laten bezorgen dan zijn dit extra opties bij PostNL. Hiervoor wordt wel een extra vergoeding berekend omdat dit niet bij de standaard verzendkosten van PostNL inbegrepen is. De extra kosten hiervoor zijn € 1,00 voor alleen huisadres en € 2,00 voor avondbezorging. Deze extra kosten staan ook aangegeven in het verzendkosten menu bij het afrekenscherm.

Track & Trace code

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een email met hierin de track & trace code waarmee het pakket te volgen is. Meestal is de geschatte leverdatum en -tijd de volgende ochtend beschikbaar. Heb je geen track & trace email ontvangen? Dan is of de bestelling nog niet door ons verzonden of het opgegeven emailadres blijkt niet juist te zijn. Dit kunnen wij voor je nakijken wanneer je een mailtje stuurt naar info@kleine-monsters.nl.

Niet thuis?

Ben je niet thuis wanneer PostNL het pakket bij je probeert af te leveren dan zal de postbezorger dit bij de buren afleveren. Lukt dit niet dan gaat het naar een PostNL afhaalpunt. Hier ligt het pakket een week voor je klaar om afgehaald te worden.

Komt je pakket retour bij Kleine Monsters?

Wanneer je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen dan stuurt PostNL deze terug naar Kleine Monsters. Je kan, in overleg, de bestelling opnieuw laten verzenden. Hiervoor berekenen wij € 7,25 (Nederland) of € 7,95 (België en Duitsland) aan extra verzendkosten. Mocht de bestelling geannuleerd worden dan zullen de gemaakte verzendkosten en de extra kosten voor het retourneren in mindering worden gebracht op het te ontvangen bedrag.

Retouren

Indien de bestelde artikelen niet zijn wat je had verwacht mag je deze natuurlijk naar ons terugsturen. Binnen 14 dagen dien je dan een e-mail te sturen naar info@kleine-monsters.nl waarin je aangeeft wat je retourneert. Je ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging hiervan en zodra wij de retourzending hebben verwerkt zullen wij binnen 5 werkdagen het betaalde bedrag op je rekening terugstorten. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden indien ze niet gebruikt zijn en ze moeten in de originele verpakking verzonden worden. Ook dien je de produkten in een doos te verzenden en niet ons adres op de verpakking te schrijven. Indien het geretourneerde artikel niet meer door ons verkocht kan worden als zijnde 'nieuw' dan zijn wij helaas genoodzaakt de waardevermindering in mindering te brengen op het terug te storten bedrag. 

De verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. U bent ook zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Geef daarom altijd een afzender op bij uw vervoerder zodat bij een eventuele vermissing van het pakket u een onderzoek kunt laten instellen. Ook ontvangen wij graag een track & trace code van de zending zodat het pakket te traceren / volgen is. 

Retouren die verzonden zijn zonder door gegeven track & trace code zijn geheel voor risico van de klant.

Wanneer u na het retourneren in een andere verzendkosten staffel uitkomt, verrekenen wij de gemaakte verzendkosten met het te ontvangen bedrag.